Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kutsuvaatimus poistuu OnePlus 2:lta

Matti Vähäkainu

Kutsuvaatimus poistuu OnePlus 2:lta
Kiinalaisyhtiö OnePlussan älypuhelinten ostaminen on vaatinut sekä ensimmäisen sukupolven OnePlus Onen että tämän vuoden älypuhelinkaksikon osalta kutsun. Ajoittain yhtiö on antanut kuluttajille tuntien tai päivien jakson, jolloin kutsua ei vaadita, mutta ennen pitkää kutsut poistuvat kokonaan.

Nyt OnePlus on poistamassa kutsuvaatimuksen OnePlus 2:lta (kuvassa). Vaatimus poistuu 5. joulukuuta samalla, kun edullisempaa OnePlus X:ää saa tilattua vailla kutsua kolmen päivän ajan 7. joulukuuta asti. Tämänkin jälkeen kutsu ei ole tarpeen kerran viikossa OnePlus X:n osalta, joten pikku hiljaa yhtiö pääsee eroon ostamista hankaloittavista kutsuista.

Kutsuja niitä tarvitseville OnePlus jakaa myös hiljattain myyntiin saapuneiden iPhone-kuorien mukana. Jouluostoksilla oleville yhtiö lupaa laitteet jouluun mennessä, mikäli tilaukset tekee 7. päivään mennessä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja