Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebookin joulusiivous: Poistaa epäsuosittuja sovelluksia

Manu Pitkänen

Facebookin joulusiivous: Poistaa epäsuosittuja sovelluksia
Dropbox kertoi Mailboxin ja Carouselin kehityksen loppuvan. Facebook on myös järjestänyt oman "joulusiivouksen", jonka uhreiksi on joutumassa Creative Labs, Slingshot, Riff ja Rooms.

Creative Labs oli Facebookin työntekijöille järjestetty ajatushautomo / sovelluskiihdyttämö, jonka kautta pääsi kokeilemaan Facebookin nimissä uusia mobiilipalveluita. Pari vuotta kestäneen labran lopettamisesta huolimatta Facebook aikoo edelleen kokeilla uusia sovellusideoita.

Slingshot oli Creative Labsin kautta alkunsa saanut pikaviestin, jonka kautta pystyi lähettämään hauskoilla piirroksilla varustettuja kuvia. Sovelluksen kautta lähetetyt viestit tuhoutuivat itsekseen, joten kyse oli käytännössä Snapchatin kilpailijasta. Rooms oli vuorostaan ryhmäkeskustelusovellus. Riffin ajatus oli vuorostaan tarjota sovellus, jonka kautta ystävät pystyivät luomaan yhdessä videoita kuvaamiensa klippien pohjalta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.