Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen valinnat: Vuoden parhaimmat iPhone-pelit ja -sovellukset

Manu Pitkänen

Applen valinnat: Vuoden parhaimmat iPhone-pelit ja -sovellukset
Googlen valittua vuoden parhaimmat Android-sovellukset, on Apple tehnyt vastaavat listaukset App Storesta löytyville sovelluksille. Kuten Google Playnkin tapauksessa, parhaimmat ohjelmat on jaettu peleihin ja "muihin sovelluksiin".

Applen ja Googlen listauksissa näyttäisi olevan yksi perustavanlaatuinen ero: Googlen pelilistalla on lähinnä ilmaiseksi ladattavia free to play -pelejä, kun taas Applen listalla suurin osa on maksullisia pelejä. Applen listalla on yhteensä 25 peliä, mutta näistä yhdeksän on ladattavissa ilmaiseksi. Listalta löytyy esimerkiksi Lara Croft GO, Fallout Shelter, Rayman Adventures, Prune, Hearthstone, Alto's Adventure ja Minecraft: Story Mode.Muiden sovellusten parhaimmistoon kuuluu muun muassa ryhmäkeskustelusovellus Slack, skanneri- ja QR-lukija Scanbot, kamera- ja kuvankäsittelyohjelma VSCO ja musiikianalysointipalvelu Shazam. Kuvankäsittelyohjelmista maininnan saivat myös Darkroom ja Enlight. Huomiota saivat myös kielten opiskelussa auttava Tandem sekä joulun jälkeiseen aikaan sopiva painonhallintasovellus Lark.

Listat vaihtelevat alueittain. Esimerkiksi Yhdysvalloissa listalle on päässyt Suomessakin nostetta saanut Periscope-sovellus, mutta täällä sitä ei kuitenkaan noteerattu.

Sovelluslistat löytyvät täältä: Pelit | Muut sovellukset


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja