Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7 julkaistaan maaliskuussa – luvassa joukko uusia ominaisuuksia

2
Manu Pitkänen

Galaxy S7 julkaistaan maaliskuussa – luvassa joukko uusia ominaisuuksia
Samsung aikoo aloittaa Galaxy S7:n myynnin maaliskuun puolivälissä, kertoo Wall Street Journal. Nykyisten suunnitelmien mukaan puhelin esiteltäisiin MWC-messuilla helmikuun lopulla. Puhelimesta tulee tarjolle tämän vuoden tapaan myös kaarevanäyttöinen Edge-malli.

Uuden Galaxyn ulkonäkö on olennaisilta osin samanlainen kuin Galaxy S6:ssa, mutta teknisiä uudistuksia on silti suhteellisen paljon. Galaxy S7:ään on tulossa esimerkiksi muistikorttipaikka ja micro-USB-paikka on vaihtumassa uudempaan USB-C-porttiin. Lisäksi puhelimeen on tulossa kosketuksen voimakkuutta aistiva näyttö, vastaava ominaisuus löytyy jo esimerkiksi iPhone 6s:stä. Joihinkin versioihin saatetaan lisätä myös iirisskanneri.

Teknisten parannusten joukkoon kuuluu WSJ:n mukaan myös uusi kamera, joka parantaa kuvausominaisuuksia hämärässä. Samsung on päässyt myös eroon kameramoduulin aiheuttamasta kohoumasta, eli takakuori on nyt täysin tasainen. Jää nähtäväksi käyttääkö Samsung Galaxy S7:ssä valkoisia pikseleitä hyödyntävää ns. BRITECELL-kennoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Abcabc375
Abcabc375

2

Yllätys että sumsangi tulee taas perässä paineentunnistavan näytön kanssa. Voi myös kuvitella miten hyvin se mahtaa toimia kun on taas sumsangin tekosia

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.