Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin uudistettu A-sarja saa pian huippumallin

Puhelinvertailu

Samsungin uudistettu A-sarja saa pian huippumallin
Yhdysvaltain televiranomainen on käsitellyt Samsungin todennäköisesti pian julkistettavan Galaxy A9 -mallin, kertoo GSMArena. Samsung virallisti jo kolme Galaxy A -sarjan uudistettua mallia, ja tuleva A9 on kyseisen sarjan huippumalli.

Viime vuoden A-sarja, joka perustui Galaxy Alpha -puhelimen pohjalle, koostui neljästä mallista (A3, kuvassa oleva A5, A7 ja A8). Näistä kolme uudistettiin jo tänä vuonna ja esiteltiin virallisesti joulukuun alussa.

A8 jäi esittelemättä, mutta kenties sitä ei ole lainkaan tulossa. Nyt saapuva Galaxy A9 saattaa ottaa viime vuoden A8:n paikan, jolloin myös nimeäminen koostuu ainoastaan parittomista luvuista.

Vaikka FCC:n dokumentit eivät paljasta tietoja tai kuvia, niin aiempien vuotojen perusteella laite olisi kuuden tuuman Full HD -näytöllä varustettu. Speksit ovat todennäköisesti muuten kovasti uuden A7:n kaltaisia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja