Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein seuraava lippulaiva saa kaksoiskameran?

Puhelinvertailu

Huawein älypuhelinvalikoima on muodostunut varsin monipuoliseksi ja tarjolla on haastajia lähes joka hintaluokkaan. Aivan kovinta kärkeä edustaa P8, joka on kuitenkin ollut markkinoilla jo kahdeksan kuukautta.

Tulossa onkin pian seuraavan sukupolven P9, johon odotetaan erikoista kaksoiskameraa. Huhujen mukaan kahden kameran asetelman vierestä löytyy kaksoissalama sekä kenties lasertarkennin.
Maaliskuussa, eli vuosi edeltäjän jälkeen, todennäköisesti julkaistava Huawei P9 on varustettu huhujen mukaan 5,2 tuuman QHD-kosketusnäytöllä sekä yhtiön omalla Kirin 950 -järjestelmäpiirillä. Kuvavuotojen mukaan laitteesta on tulossa kaksi eri versiota, "LTE" ja "DELUX".

Kahden kameran järjestelmät ovat olleet harvemmassa, mutta sellaisia on kuitenkin nähty mm. HTC:lta. Jos huhut pitävät paikkansa, miten arvelette, että Huawei aikoo käyttää kahta kameraa?
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja