Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kokeilee uusia temppuja Galaxy S7:llä – Tulee kahdessa eri koossa

Manu Pitkänen

Samsung kokeilee uusia temppuja Galaxy S7:llä – Tulee kahdessa eri koossa
Samsung on tehnyt varsin yllättävän päätöksen Galaxy S7:n tuotesuunnittelussa, kertoo korealainen ETNews. Ensi keväänä markkinoille on tulossa perinteinen tasanäyttöinen malli sekä kaarevalla Edge-näytöllä varustettu malli, mutta puhelimien näyttöjen koko ei ole kuitenkaan sama.

Tänä vuonna julkaistut Galaxy S6 -älypuhelimet olivat näytön kaarevuutta lukuun ottamatta likipitäen identtisiä. Jos kuluttaja halusi kaarevan näytön, piti hänen maksaa siitä ylimääräistä. Jos hänen ostopäätöstä ohjasi raha, niin silloin valinta ohjautui tasanäyttöiseen malliin. Galaxy S7:n kohdalla Samsung yrittää lisätä puhelimien välille lisää erottavia tekijöitä.

Tasanäyttöiseen Galaxy S7:ään on tulossa ETNewsin mukaan 5,2 tuuman näyttö (Galaxy S6:ssa oli 5,1 tuuman näyttö) ja kaarevaan Edge-versioon tulee 5,5 tuuman näyttö. Tuotepalettia on siis helppo verrata Applen iPhoneihin, joita nykyään julkaistaan kerralla kahdessa eri koossa. Jää nähtäväksi tarkoittaako Galaxy S7:n kokoversiot sitä, että tänä syksynä julkaistu Galaxy S6 edge+ ei saa enää jatkoa ensi syksynä.


Wall Street Journalin mukaan Galaxy S7 -mallisto noudattaa hyvin paljon Galaxy S6 -sukupolven muotoilulinjaa, minkä lisäksi puhelimiin on tulossa kosketuksen voimakkuutta aistiva näyttö. Lisäksi julkaisu kertoi puhelimen kameran soveltuvan entistä paremmin hämärässä tai pimeässä kuvaamiseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja