>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonen näytöt muuttuvat täysin – "enää allekirjoitusta vaille valmis"

Manu Pitkänen

iPhonen näytöt muuttuvat täysin – enää allekirjoitusta vaille valmis
Samsung ja LG ovat aloittamassa OLED-näyttöpaneeleiden tuotannon Applen laitteisiin, kertoo korealainen Electronic Times. Neuvottelut tuotantosopimuksen yksityiskohdista on käyty ja asia on allekirjoituksia vaille valmis.

Apple käyttää Watch-älykelloa lukuun ottamatta laitteissaan LCD-tekniikkaan perustuvia näyttöpaneeleita, mutta tulevaisuudessa niiden tilalla nähdään Electronic Timesin mukaan joustavia OLED-paneeleita. Esimerkiksi Samsung käyttää joustavia OLED-paneeleita Galaxy S6 edge- ja Galaxy S6 edge+-älypuhelimissa. OLED-tekniikan puolesta puhuvat vähävirtaisuus sekä ohuus. Tässä vaiheessa voidaan vain arvailla aikooko Apple hyödyntää paneeleiden joustavuutta jotenkin iPhonejen muotoilussa.

Neuvottelut sujuivat Electronic Timesin mukaan Applen ja LG:n välillä mutkattomasti, mutta Samsungin kanssa yksityiskohdista jouduttiin vääntämään enemmän.

Nikkei kertoi jo marraskuussa LG:n valmistautuvan OLED-näyttöjen tuottamiseen iPhoneja varten. Nikkan kertoi hieman myöhemmin japanilaisen JDI:n neuvottelevan myös tuotantosopimuksesta Applen kanssa.Electronic Times, Nikkei ja Nikkan kertovat kaikki, että OLED-paneeleita voitaisiin käyttää näyttötuotannon puolesta iPhoneissa jo vuonna 2018.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.