Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercell julkaisi jatkoa Clash of Clansille: Uusi keräilykorttipeli Suomeen ensimmäisten joukossa

Sami Koivunen

Supercell julkaisi jatkoa Clash of Clansille: Uusi keräilykorttipeli Suomeen ensimmäisten joukossa
Kotimainen Supercell on soft-launchannut uuden Clash Royale -pelin.

Clash Royale yhdistelee kaksintaistelu- ja korttipelielementtejä. Pelissä kerätään kortteja, mutta yksittäisissä otteluissa tavoitteena on pudottaa vastustajan kuningas ja prinsessat tornistaan. Peli sijoittuu Clash of Clansista tuttuun maailmaan, mutta pelit eivät muuten ole sidoksissa toisiinsa. Peli noudattaakin osin World of Warcraft- ja Hearthstone -peleistä tuttua kaavaa, jossa menestyspeli poikii itselleen myös keräilykorttipeliversion.

Clash Royalen soft-launch kattaa Suomen lisäksi Kanadan, Uuden-Seelannin, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin. Pelin voi ladata ilmaiseksi Applen App Storesta. Clash of Clansin tapaan pelissä voi edetä nopeammin suorittamalla sovelluksen sisäisiä maksuja.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.