Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple laittoi luvut pöytään – Näin isoa bisnestä iPhone-sovellukset ovat

Manu Pitkänen

Apple laittoi luvut pöytään – Näin isoa bisnestä iPhone-sovellukset ovat
Vaikka markkinoilla hermoillaankin iPhone 6s:n joulumyynnin takia, paransi Applen App Store -sovelluskauppa vain juoksuaan vuoden lopulla. Yhtiön mukaan App Store teki joulukuun aikana parikin uutta ennätystä.

Joulukuun kahden viimeisen viikon aikana (päättyen tammikuun 3. päivään) App Storen kautta ostettiin sisältöjä yhteensä 1,1 miljardin dollarin edestä, mikä siis on yhtiön mukaan uusi ennätys. Myynnillisesti uusi päiväennätys tehtiin joulupäivänä, mutta se ei ehtinyt vanhentua kuin viikon, kun uudenvuodenpäivänä ennätys rikottiin. Uudenvuoden myynti oli 144 miljoonaa dollaria.

Historiansa aikana App Store on tuottanut sovelluskehittäjille 40 miljardia dollaria, josta 15 miljardia dollaria pelkästään viime vuoden aikana. Vuoden 2014 tilitykset olivat 10 miljardia dollaria, eli kasvua edellisvuoteen on peräti 50 prosenttia. Myös vuonna 2014 tilitukset kasvoivat 50 prosentilla verrattuna vuoteen 2013.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja