Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tulevasta Lumia 650:sta lisätietoja ja kuva

Matti Vähäkainu

Tulevasta Lumia 650:sta lisätietoja ja kuva
Lumia 650 saapuminen markkinoille on jo käytännössä varmaa – onhan se jo vahvistettu Microsoftin toimesta. Laitteesta on nyt vuotanut speksejä, kuvia ja Yhdysvaltain televiranomaisen eli FCC:n dokumentteja. Julkaisuajankohtaakin voidaan pitää melko varmana.

Todennäköisesti MWC-messuilla esiteltävä alemman keskihintaluokan älypuhelin on tietojen mukaan varustettu viiden tuuman 720p-kosketusnäytöllä ja Snapdragon 210 -järjestelmäpiirillä, 8 megapikselin kameralla, gigatavulla RAM-muistia sekä microSD-muistikorttipaikalla.

Edeltäjämallista poiketen uutuuteen tuodaan langaton Qi-lataus, mutta muuten kyseessä on speksien puolesta liki identtinen laite. Ilmeisesti kyse on tosin huomattavasti ohuemmasta laitteesta, koska akkukapasiteetti on 500 mAh pienempi kuin Lumia 640:ssä. Todennäköisesti akkukeston huolehtii samoille lukemille kuitenkin huomattavasti virtapihimpi piiri.


Jäämme odottamaan helmikuun 22. päivää, jolloin MWC-messut käynnistyvät.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja