Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Epätodellinen väite: Apple helpottamassa iPhonesta Androidiin siirtymistä

2
Manu Pitkänen

Epätodellinen väite: Apple helpottamassa iPhonesta Androidiin siirtymistä
Apple kehittää uutta sovellusta, jonka avulla iPhone-käyttäjät voisivat helposti siirtyä iPhonesta Android-puhelimeen, väittää The Telegraph. Viime syksynä Apple julkaisi työkalun, jonka avulla Android-käyttäjät voivat siirtyä helpommin iPhoneen.

Väite että Apple kehittäisi työkalua, joka helpottaisi siirtymistä pois iPhonesta, tuntuu epätodelliselta. Applehan ei hyötyisi siitä yhtään mitään. Googlen tai vaikkapa Samsungin luulisi olevan kiinnostuneempi tällaisen ohjelman kehittämisestä, koska ne myös olisivat pääasiallisia hyötyjiä. The Telegraphin mukaan eurooppalaiset operaattorit ovat kuitenkin painostaneet Applea tällaisen ohjelman tekemiseen, koska monet iPhonen omistajat ostavat mieluummin seuraavaksi puhelimeksi iPhonen, koska tietojen siirtäminen Androidiin koetaan hankalaksi.
Operaattorit kokevat iPhone-lojaliteetin ongelmaksi, joka vähentää niiden neuvotteluvalttia Appleen nähden.

The Telegraphin jutusta ei ilmene miksi operaattorit ovat kokeneet työkalun tekemisen olevan juuri Applen vastuulla. Googlen kuvittelisi lähtevän projektiin mukaan jos operaattorit pystyvät näyttämään markkinadataa, joka osoittaa Androidin markkinaosuuden parantuvan tällaisella työkalulla.

Päivitys. Applen viestinnästä kerrottiin BuzzFeedille, että The Telegraphin tiedot eivät pidä lainkaan paikkaansa.

Kommentit (2)

perhana
perhana

1

Lainaus:

Väite että Apple kehittäisi työkalua, joka helpottaisi siirtymistä pois iPhonesta, tuntuu epätodelliselta. Applehan ei hyötyisi siitä yhtään mitään.

Miten niin ei muka hyötyisi? olisihan tuolla suunnaton mainosarvo Applelle kun netti täyttyisi androidiin pettyneistä käyttäjistä jotka halvemman hinnan tai muuten vaan uteliaisuuden takia hankkisivat android-puhelimen iphonen tilalle, ja toteaisivat tehneensä huonon päätöksen :D

Applella tuskin kuitenkaan olisi sitä pelkoa että monikaan niistä jotka "helpon siirtymisen" houkuttelemina siirtyisivät iphonesta androidiin pysyisivät androidissa, todennäköisesti suurin osa iphoneen tottuneista huomaisivat hyvin pian että vaikka siirtyminen helppoa olisikin, niin käyttökokemus tuskin kuitenkaan olisi iphonea vastaava.

Tosin iphonea en itse ole ikinä käyttänyt, joten mikäpä minä olen tuollaista väittämään, mutta androidista on senverran paljon kokemusta että tuskin iphone sitä huonompi voi kuitenkaan olla...

Vastaa
jarppi0123 (vahvistamaton)

2

Aivan sama kumman puhelin malleista valitset. Kumpikin aivan täyttä kuraa. NOKIA LUMIA on se joka jyrää ja rokkaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja