Microsoft tarjoaa uutuus-Lumioiden ostajille ilmaista Office-pakettia ja pilvitilaa

Matti Robinson

Microsoft tarjoaa uutuus-Lumioiden ostajille ilmaista Office-pakettia ja pilvitilaa
Microsoftin uudet Windows 10 -puhelimet on otettu vastaan suhteellisen valoisasti, vaikka ongelmiakin löytyy. Windows 10:n osalta on parantamisen varaa, ja yhtiö toivookin Office-tarjouksen parantavan uusien Lumia-puhelinten omistajien mieliä.

Microsoft kertoo Windows-blogissaan, että jo uuden Lumian (Lumia 950 tai Lumia 950 XL) tai sellaisen jatkossa ostavat saavat vuoden ilmaisen Office 365 Personal -lisenssin. Saman tarjouksen Microsoft antoi myös julkaistessaan Lumia 640 ja Lumia 640 XL -puhelimet

Uudet Windows 10:llä ja Continuumilla varustetut Lumiat ovatkin oivia välineitä Officen käyttöön. Continuumin ansiosta laitetta voi käyttää pöytäkoneen tavoin Microsoft Display Dock -lisävarusteen avulla. Office 365 tuo mukanaan tutut sovellukset, ml. Excel, Word, PowerPoint, sekä teratavun tallennustilaa OneDrive-pilvipalvelussa.Tarjous on saatavilla ainoastaan Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Ranskassa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.