Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yhteenveto paljastaa viime vuoden suorituskykyisimmät älypuhelimet

1
PuhelinvertailuSuorituskykytesteistään tuttu AnTuTu on julkaissut virallisen yhteenvedon viime vuoden suorituskykyisimmistä älypuhelimista. Kahta suosituinta alustaa tukeva sovellus mahdollistaa mm. iPhonen ja Android-lippulaivojen vertailun keskenään.
AnTuTun mukaan viime vuonna oli yksi puhelin ylitse muiden. Uusi iPhone 6s (tai 6s Plus) tuhosi tieltään kaikki Android-mallit ja voitti suorituskykyisimmän puhelimen tittelin yli 30 prosentin marginaalilla.

Applen uutuuksien jälkeen listalla kakkosena on Huawein Mate 8 yhtiön omalla Kirin-piirillä ja tämän jälkeen toisen kiinalaisvalmistajan Meizu Pro 5 ennen Samsungin Galaxy Note5 ja Galaxy S6 Edge+ -malleja. 2014 julkaistu iPhone 6 pääsi vielä kuudennelle sijalle ja kärkikymmenikköön mahtui vielä mm. OnePlus 2 ja Huawei 6p.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja