Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xiaomi paljasti suuruutensa: Toimitti yli 70 miljoonaa laitetta

Manu Pitkänen

Xiaomi paljasti suuruutensa: Toimitti yli 70 miljoonaa laitetta
Lähes taianomaisesti maailman suurimpien älypuhelinmerkkien joukkoon noussut Xiaomi on paljastanut vihdoin kuinka monta puhelinta se sai toimitettua viime vuonna. Koko vuoden saldoksi tuli "yli 70 miljoonaa" laitetta. Tietoa yritettiin kaivaa Xiaomilta aiemmin tällä viikolla, mutta yhtiö ei suostunut kommentoimaan asiaa. Totutusti yhtiö on paljastanut lukeman uuden vuoden jälkeen.

Alkuperäinen tavoite tällä vuodelle oli toimittaa kunnianhimoiset 100 miljoonaa laitetta. Kun tavoite todettiin liian suureksi, alennettiin sitä 80 miljoonaan. Lopulta tämäkin ohjeistus jäi toteutumatta. Kiinalaisyhtiöistä suurin älypuhelinmerkki viime vuonna oli Huawei, joka ylsi sadan miljoonan laitteen toimituksiin. Xiaomin mukaan se on kuitenkin Kiinan markkinoilla suurin älypuhelinmerkki, mutta se ei suostu kuitenkaan kertomaan paljonko puhelimia se toimitti pelkästään Kiinaan.


Vuonna 2014 Xiaomi toimitti 61 miljoonaa laitetta, joten se oli viime vuonna joka tapauksessa kasvu-uralla. Tämä ei kuitenkaan välttämättä riitä sijoittajille, jotka arvostivat yhtiön vuosi sitten 46 miljardin dollarin arvoiseksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja