Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 650 julkistetaan ensi kuun alussa?

Puhelinvertailu

Lumia 650 julkistetaan ensi kuun alussa?
Microsoftin seuraava Lumia-puhelin on väitetysti keskihintaluokan Lumia 650. Viime vuonna julkaistun Lumia 640:n seuraaja saapuu uusimpien tietojen mukaan jo parin viikon päästä.

Windows Central kertoo, että jo joulunaikoihin varmistunut Lumia 650 esitellään virallisesti helmikuun ensimmäinen päivä. Väitetysti Microsoft julkaisee puhelimen kaikessa hiljaisuudessa vailla suurempia pressitapahtumia.

Sinänsä blogijulkistus ei ole suuri yllätys, koska puhelin on vain pieni uudistus edeltäjämalliin nähden. Vaikka puhelin voi pärjätä suhteellisen hyvinkin ottaen huomioon hintasegmentin ja ominaisuudet, niin kyseessä ei ole millään muotoa lippulaivamalli.

Puhelinjulkistukset tulevat helmikuussa keskittymään muuten kuun loppupuolelle, sillä MWC-mobiilimessut järjestetään silloin Barcelonassa. Microsoftilta ei kuitenkaan odoteta merkittävää panostusta MWC-messuilla.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja