Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG G5:n ulkonäkö paljastui?

Manu Pitkänen

LG G5:n ulkonäkö paljastui?
CNet Korea spekuloi viime viikolla, että LG:n seuraavaan lippulaivapuhelimeen tulisi hyvin erikoinen akkuratkaisu. Tiedon todenperäisyyttä ei olla vielä varmennettu missään, mutta kaaviokuvat LG G5:stä on kuitenkin vuotanut julkisuuteen.

Kuvien perusteella LG laittaisi lippulaivapuhelimensa muotoilun uuteen uskoon ja kuorimateriaali olisi vaihtumassa metalliin, aivan kuten CNet Korea väitti. Android Authorityn julkaisemat kaaviokuvat (alla) näyttäisivät muutenkin sopivan yhteen CNet Korean julkaisemien mallinnuskuvien kanssa. Mallinnuskuvat oli tiettävästi tehty silminnäkijähavaintojen perusteella, joten kaikki yksityiskohdat eivät välttämättä kuvien välillä ole samanlaisia.

LG on kertonut pitävänsä lehdistötilaisuuden Barcelonassa 21. helmikuuta, joten uutukainen on MWC-messujen yleisön ihmeteltävänä.


Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja