Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus rekrytoi faneja testaamaan uutta Androidia

Matti Vähäkainu

OnePlus rekrytoi faneja testaamaan uutta Androidia
OnePlus on alkuvuodesta kiusoitellut faneja ja lehdistöä vihjaavilla viesteillä sosiaalisissa medioissa. Kuten arvattua, yhtiö on tuomassa ohjelmistopäivityksiä laitteilleen, ja hakee nyt testaajia.

Yhtiö haluaa testata uutta Androidia kaikissa kolmessa laitteessa ja halukkaita faneja otetaan mukaan beetatestaajiksi. Ensimmäisenä testaajia haetaan ykköslaite OnePlus 2:lle, mutta myöhemmin päivityksen on määrä saapua myös X:lle ja Onelle.

OnePlus 2:n lisäksi beetatestaajalta vaaditaan online-käyttöä 30 tuntia viikossa, päivittää softa kahdesti viikossa ja halu jättää palautetta virheistä. Lisäksi aiempi beetatestauskokemus lasketaan bonukseksi.

Tällä hetkellä OnePlus on kertonut asiasta vain Kiinassa, mutta kenties piakkoin testaajia haetaan myös Yhdysvalloista ja Euroopasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja