Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Soneran verkko meni rikki – puhelut ja tekstiviestit eivät toimineet

2
Puhelinvertailu

Soneran verkko meni rikki – puhelut ja tekstiviestit eivät toimineet
Soneran matkapuhelinverkossa on ollut koko aamupäivän ongelmia, joiden vuoksi puhelimet voivat kadottaa verkon kokonaan. Tästä syystä aamupäivällä puhelut eivät välttämättä yhdistyneet, tekstiviestien lähettäminen ei onnistu eikä datapalveluja voinut käyttää.

Vika ilmeni kello 5.00 aamulla. Tekstiviestin osalta ongelma on saatu korjattua ja puheluiden kohdalla ongelmia esiintyy vielä "jonkin verran". Korjausaikataulua Sonera ei kykene antamaan.

Päivitys. Verkon toiminta on Soneran mukaan (kello 14.20) hiljalleen alkanut normalisoitua.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

perhana
perhana

1

Soneran prioriteeteissa taitaa nykyisin olla ennemmin kilpailijoiden mainoksia vastaan käräjöiminen, eikä niinkään omien toimintojen parantaminen.
Typerä mikä typerä...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja