>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen iPhone-myynti rikkoi juuri ja juuri vanhan ennätyksen

1
Manu Pitkänen

Applen iPhone-myynti rikkoi juuri ja juuri vanhan ennätyksen
Apple on julkaissut loka-joulukuun tuloksensa. Yhtiön liikevaihto oli ennätykselliset 75,9 miljardia dollaria ja liikevoitto ylsi 18,4 miljardiin dollariin.

Viime vuoden lopulla Apple myi yhteensä 74,7 miljoonaa iPhonea, 16,1 miljoonaa iPadiä ja 5,3 miljoonaa Mac-tietokonetta. Sijoittavat kiinnittävät erityistä huomiota etenkin iPhonen myyntilukemiin, sillä markkinoilla on liikkunut paljon huhuja, joiden mukaan Applen uuden iPhone 6s -puhelimelle olisi ollut odotettua vähemmän kysyntää. Apple onnistui petraamaan iPhonen myyntilukuja viime vuoden ennätyksestä, mutta vain noin 300 000 kappaleella. iPhonen myynti pysyi siis käytännössä samalla tasolla kuin vuosi sitten.

Vaikka Apple onnistuikin jälleen kerran rikkomaan vanhat ennätyksensä, ovat näkymät hieman kurjistuneet. Apple odottaa tammi-maaliskuun liikevaihdon jäävän 50–58 miljardiin dollariin, mikä käytännössä tarkoittaa 5–8 miljardin dollarin laskua viime vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

upap
upap

1

Ei ihmiset mitään kovia odotuksia applelle laita kun joka puolelta saa lukea miten ennätys rikottiin "juuri ja juuri" ...kysyntä heikkenee jne jne =) mikä vaan muu firma kyseessä niin uutinen olisi hieman eritavalla
muotoiltu =)

tosiasiahan kuitenkin on että minkään laitteen myynti ei voi kasvaa ikuisesti ...seinä tulee jossain vaiheessa kaikelle kasvulle vastaan ..
mikä tietenkin on sitten maailman loppu kun ikuista ja mahtavaa kasvua
odotetaan ja vaaditaan

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.