Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin näppäimistö iPhonella – Uusi ominaisuus helpottaa käyttöä yhdellä kädellä

Manu Pitkänen

Microsoftin näppäimistö iPhonella – Uusi ominaisuus helpottaa käyttöä yhdellä kädellä
Microsoft tiedusteli vähän aika sitten Windows Insider -testaajien halukkuutta kokeilla iOS:lle kehitettyä Word Flow -näppäimistöä. Nyt The Verge on julkaissut tulevasta näppäimistösovelluksesta ensimmäiset kuvat.

Perustilassa Windows-puhelimille alun perin kehitetyssä näppäimistössä ei ole mitään erityistä sanottavaa, mutta iOS-näppäimistöön on lisätty erityinen yhden käden -tila. Windows-laitteille on saatavilla myös yhdellä kädellä käyttöä helpottava tila, mutta se on vain kompaktimpi versio normaalista näppäimistöstä. iOS-sovelluksessa yhden käden -tilassa näppäimistö muuttuu radiaaliseksi eli näppäimet sijoittuvat aivan kuin ne olisivat sisäkkäisten ympyröiden kehillä.

Radiaalisen näppäimistön ansiosta näppäimet ovat peukalon mitan päässä, joten kaikkein kauimpana oleviin näppäimiin ei tarvitse turhaan kurkotella. Kaarevamuotoilu vaatinee kuitenkin hieman totuttelua. Alla on kuva kaarevasta Word Flow -näppäimistöstä. Kyse ei ole varsinaisesti mistään uudesta innovaatiosta, sillä Microsoft esitteli vastaavaanlaista näppäimistöä jo ensimmäisten Windows XP -pohjaisten tablettien kohdalla.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja