Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Angry Birds -elokuvan virallinen traileri julkaistiin

PuhelinvertailuRovion ja Sony Picturesin yhteistyössä tekemä Angry Birds -elokuva on saanut virallisen teatteritrailerin.

Elokuvan noin 75 miljoonaa euron budjetti on mahdollistanut useiden nimekkäiden ääninäyttelijöiden palkkaamisen. Elokuvan englanninkielisestä versiosta voi tunnistaa mm. Jason Sudeikisin, Peter Dinklagen ja Bill Haderin äänet.

Lyhyempi ennakkotraileri julkaistiin jo viime syyskuussa. Rovion mukaan Angry Birds -trailereita on katsottu jo yli 1,3 miljoonaa kertaa eri jakelukanavien kautta.

Angry Birds -elokuva saapuu Suomen teattereihin 13. päivä toukokuuta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja