Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä oma maksujärjestelmä, ilman mobiilisovellusta

PuhelinvertailuLG kertoi jo vuosia sitten suunnittelevansa mobiilimaksujärjestelmää, mutta vielä sellaista ei ole julkaistu. Apple, Samsung ja Google ovat kaikki esitelleet omat maksujärjestelmänsä älypuhelimille, ja pian myös LG:n oma maksupalvelu ilmestyy puhelimeesi – vai kenties lompakkoosi?
Korealaissivusto ETNews kertoo, että LG valmistelee maksujärjestelmää, mutta sen mukaan ensimmäinen sovellus on maksukortti eikä älypuhelinsovellus.

Tämä universaali maksukortti kantaa sivuston mukaan nimeä White Card ja sen tarkoituksena on korvata kaikki maksukortit lompakosta. Kyseessä on siis älykkäämpi versio luottokortista.

Oheisessa ETNewsin kuvassa esitelty White Card sisältää vähävirtaisen LCD-näytön ja kaksi painiketta, joilla valitaan haluttu kortti käyttöön. Näyttö kertoo akun tilan sekä käytettävissä olevan kortin. Lisäksi kortista löytyy liitäntä sen lataamiseen.

Vastaavanlaisia kortteja on olemassa jo aiemminkin, mutta LG luottaa, että heidän ratkaisunsa kestää vertailua ja parantaa käyttökokemusta kilpailijoista. Yhtiö esittelee korttia MWC-messuilla ja LG Pay lanseerataan vuoden ensimmäisellä puoliskolla.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja