Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lisää kuvia Galaxy S7:stä, nyt paljastui takaosakin

Puhelinvertailu

Lisää kuvia Galaxy S7:stä, nyt paljastui takaosakin
Samsungin julkaisutapahtumaan on vielä parisenkymmentä päivää, mutta tilaisuuden tärkein laitejulkistus on jo paljastunut. Galaxy S7:n viralliset pressikuvat vuotivat viime viikolla.

Nyt tarjolla on uutta kuvamateriaalia samasta tuutista. VentureBeatin mobiilivuodoista tuttu Evan Blass eli @evleaks on julkaissut uudet kuvat kahdesta Galaxy-laiteesta. Kyseessä ovat jälleen Galaxy S7 ja sen sisarmalli Galaxy S7 Edge. Kuten oheisesta kuvasta näkyy, nyt laitteista paljastuu takaosa.

Puhelinmallit ovat edestä lähes identtisiä lukuunottamatta kokoeroa, joka juontaa juurensa näyttöjen kokoerosta (5,1 vs 5,6 tuumaa). Molemmat mallit ovat ulkoisesti myös erittäin läheistä sukua edeltäjämallille, ja eroavaisuuksia saa hakea lähes kissojen ja koirien kanssa, mutta pientä eroa löytyy esimerkiksi salamasta.


Lopullisesti (ainakin) nämä kaksi mallia esitellään 21. helmikuuta aivan MWC-messujen avajaisten ovella, joten jäämme odottamaan onnistuuko Samsung yllättämään vielä jollain tavalla.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja