Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercellin Clash Royale -hittipeliä päivitettiin

Sami Koivunen

Supercellin Clash Royale -hittipeliä päivitettiin
Supercell on tänään julkaissut uuden päivityksen supersuosion saavuttaneelle Clash Royale -pelille.

Supercell esitteli uuden pelin tammikuun alussa. Peli on toistaiseksi nk. soft-launch -tilassa eli se on julkaistu ainoastaan Kanadassa, Uudessa-Seelannissa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Islannissa.

Uuden päivityksen myötä peliin lisättiin uusi "legendaarinen areena", joka avautuu 3000 pokaalin jälkeen. Ystävyysotteluista tehtiin myös ilmaisia ja niiden sääntöjä muutettiin. Näiden lisäksi hahmokortteja on optimoitu ja bugeja korjattu. Kaikki pelin muutokset näkyvät täältä ja korttien balanssimuutokset täältä.Clash Royale yhdistelee kaksintaistelu- ja korttipelielementtejä. Pelissä kerätään kortteja, mutta yksittäisissä otteluissa tavoitteena on pudottaa vastustajan kuningas ja prinsessat tornistaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja