Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein Honor 5X saapuu Suomeen

Sami Koivunen

Huawei toi Suomeen uuden Honor-älypuhelimen – hintaa alle 300 euroa
Huawei aloittaa uuden Honor 5X -älypuhelimen myynnin perjantaina.

Huawei esitteli Honor 5X:n alun perin jo viime lokakuussa, mutta läntisille markkinoille puhelin on tuotu vasta vähän aikaa sitten. Metallikuorinen 5X sisältää mm. Qualcomm Snapdragon 616 -järjestelmäpiirin, kaksi gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua tallennustilaa, 13 megapikselin takakameran, 3000 millliampeeritunnin akun ja korttipaikat Micro SIM-, Nano SIM- ja microSD -korteille.

Myyntihitiksi nousseesta Honor 7:stä nyt julkaistu puhelin eroaa mm. isommalla näytöllään ja aavistuksen heikommilla teknisillä ominaisuuksilla. Puhelimen ulkoinen olemus on kuitenkin tuttua Honoria ja hintaakin puhelimella on noin 70 euroa vähemmän. Honor 5X saapuu kauppoihin 299 euron suositushinnalla.

Huawei kertoi samalla tuovansa suositun Honor 7 -älypuhelimen Premium-version Suomeen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja