Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n uuteen lippulaivamalliin Lumioista tuttu ominaisuus

Puhelinvertailu

LG:n uuteen lippulaivamalliin Lumioista tuttu ominaisuus
LG vahvisti viime viikolla tulevan G5-lippulaivamallin esittelytilaisuuden päivämäärän. LG G5 esitellään siis näillä näkymin samana päivänä – 21. helmikuuta – kuin Samsungin uusi huippumalli Galaxy S7.

Korealaisyhtiö on nyt jakanut Facebookissa myös hieman tietoa tulevasta laitteesta. LG:n jakamassa GIF-animaatiosta paljastuu G5:n näytön yksi tärkeistä ominaisuuksista. Kyseessä on mm. Lumia-malleista tuttu vilkaisunäyttö, joka kertoo tietoja esimerkiksi kellonajasta ja ilmoituksista lukitustilassa.
Ominaisuus soveltuu lähinnä OLED-pohjaisiin näyttöihin, joiden virrankulutus on riippuvainen valaistujen pikseleiden määrästä. Näin ollen pienen osan näyttöä voi pitää päällä pienellä virralla. Animaation puhelin vahvistaa jälleen myös julkaisupäivän.

LG:n on kerrottu tosin käyttävän LCD-näyttöä, kuten edeltäjämalli G4:ssä, joten on toistaiseksi epäselvää kuinka ominaisuus on toteutettu. LG tosin on kertonut viimeaikoina kovasti panostuksesta OLED-näyttöihin, joista kertoo mm. Super Bowl -mainos.

Facebook-päivityksessä ominaisuutta LG kuvailee seuraavasti. "Never go asleep while others do. LG G5, Always ON" eli vapaasti suomennettuna "Älä koskaan nukahda kun muut nukahtavat. LG G5, aina päällä".

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja