Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Android jakeluun Galaxy S6:lle Euroopassa

1
Puhelinvertailu

Uusi Android jakeluun Galaxy S6:lle Euroopassa
Samsung on saanut vihdoin jakeluun uusimman Android-version viime vuoden lippulaivamallille. Sekä Galaxy S6 että S6 edge saavat Android 6.0 Marshmallow'n piakkoin myös Suomessa.

Päivitys on lähtenyt jakeluun< Euroopassa aivan hiljattain ja ensimmäisenä maana tiettävästi on ollut Puola. Puolassa päivitystä jakaa T-Mobile, kertoo SamMobile. Kyseessä on Korean jälkeen ensimmäinen maa, jossa Galaxy S6 on saanut päivityksen.

Tarkkaa tietoa muiden Euroopan maiden aikataulusta ei ole, mutta todennäköisesti julkaisu tapahtuu porrastetusti ja aivan pian siis myös Suomessa. Voi olla, että julkaisu tapahtuu T-Mobilen ja sen omistamien operaattoreiden verkoissa ensin.

Päivityksen saatavuutta voi tarkastella Asetuksista kohdasta Tietoja laitteesta. Päivityksestä saapuu tosin pian sen julkaisun jälkeen push-notifikaatio, joten voit odottaa kärsivällisesti automatisoitua tietoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

muppis
muppis

1

Mahtaakohan olla tulossa S5:lle ja S5 Neolle.. Olis muutama bugi kiva saada korjatuksi, joskaan en Marshmallowista muuten perusta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja