Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen toimitusjohtajan Super Bowl -kuvalle naureskelu johti estoon

1
Matti Vähäkainu

Applen toimitusjohtajan Super Bowl -kuvalle naureskelu johti estoon
Denver Broncos voitti viime sunnuntaina amerikkalaisen jalkapallo NFL:n himoitun Super Bowl -loppuottelun. Fanittamassa oli mukana Apple toimitusjohtaja Tim Cook, joka tietysti kertoi tunnelmista iPhonen avustuksella. Hän ei varmasti osannut odottaa, että epäonnistunut otos (yllä) synnyttää tällaisen myrskyn.

Cookin suurin virhe ei kuitenkaan ollut heikon kuvan julkaiseminen, vaikka sille naureskeltiinkin ympäri Twitteriä. Toimitusjohtajan suurempi virhe vaikuttaa nyt olleen Streisandin ilmiön tiedostamattomuus.

Cook poisti twiitin ja sen sisältäneen kuvan pian sen julkaisun jälkeen ja julkaisi uuden, paremmin onnistuneen kuvan. Eikä tämäkään riittänyt, vaan Cook myös esti Twitterissä kuvalla pilailleita, kertoo PhoneArena. Kuten Streisandin tapauksessa, internet ei tietysti unohtanut kuvaa sensurointiyrityksistä huolimatta, vaan päinvastoin tapaus nousi vain uusiin mittasuhteisiin.Itse pilakuva (alla) ei ole missään nimessä loukkaava, ja sitä voi pitää huumorintajusta riippuen jopa hauskana.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja