Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7:n edullisten versioiden hinta selvisi

1
Puhelinvertailu

Galaxy S7:n edullisten versioiden hinta selvisi
Samsung esittelee reilun viikon päästä tämän vuoden lippulaivapuhelimensa. Galaxy S7 saapuu tutusti kahtena eri versiona, joiden ero löytyy paitsi näytöstä niin myös hinnasta.

Vuototiedot kertovat, että pienempi ja tavallisella 5,1 tuuman näytöllä varustettu Galaxy S7 maksaa 699,99 euroa ja suuremmalla kaarevalla näytöllä varustettu Galaxy S7 edge puolestaan 799,99 euroa. Kyseessä ovat tosin vasta pienimmällä eli 32 gigatavun tallennustilalla varustetut mallit.
Hinnat eivät ole kovinkaan yllättäviä, mutta nähtäväksi jää kuinka korkeaksi 128 gigatavun Galaxy S7 edgen hinta nousee. Tosin tälläkään kertaa tuskin 1000 euroa menee rikki.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja