Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG julkaisi lisävarusteen julkaisemattomalle huippupuhelimelle

Puhelinvertailu

LG on esittellyt virallisesti ensimmäisen lisävaruste tulevalle G5-huippupuhelimelle. Yhtiön lippulaivamalli saa suojakuoren, joka on varustettu vilkaisuikkunalla.

Uusi lisävaruste toimii tietysti erinomisesti yhteen vielä julkaisemattoman G5:n vilkaisunäyttö-ominaisuuden kanssa, josta kerroimme eilen. Aina päällä olevaa näyttöä pääsee siis vilkuilemaan esimerkiksi kellonajan tai ilmoitusten takia vaikka suojakuori olisi kiinni.
Suojakuori on viimeistelty metallimaisella pinnoitteella, joka jatkaa LG:n mukaan G5:n ylellistä designia. Kuoren virallinen nimi on Quick Cover. Myyntiin se saapuu todennäköisesti G5:n kanssa samaan aikaan, mutta LG ei toistaiseksi paljastanut hintaa.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja