Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ex-roviolaisten perustama Oddrok julkaisi kehutun leijulautapelin myös Androidille

Sami Koivunen

Ex-roviolaisten perustama Oddrok julkaisi kehutun leijulautapelin myös Androidille
Kotimainen Oddrok on tällä viikolla julkaissut Power Hover -leijulautapelin iOS:n lisäksi myös Androidille.

Helsinkiläisen Oddrokin muodostavat Janne ja Markus Kallio. He ovat työskennelleet aiemmin mm. Roviolla ja kehittäneet Retry-peliä, kunnes päättivät perustaa oman pelistudion.

Power Hover julkaistiin ensin joulukuussa iOS:lle ja tällä viikolla esiteltiin puolestaan Android-versio. Games Reviewerin haastattelussa Kalliot kertovat Power Hoverin saaneen vaikutteita mm. Another world-, Sonic- ja Starfox-peleistä. Toimintaa ja seikkailua yhdistelevässä pelissä seikkaillaan leijulautailevilla roboteilla autioituneessa maailmassa. Power Hoverin iOS-versio keräsi kehuja mm. AppAdvicelta, TouchArcadelta ja Pocket Gamerilta.

Power Hoverin voi ladata iOS:lle App Storesta 2,99 eurolla ja Androidille Google Play -kaupasta. Androidilla pelin voi ladata ilmaiseksi, mutta halutessaan siitä voi poistaa mainokset 2,99 euron kertaostoksella.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja