Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Angry Birds -elokuvasta julkaistiin suomenkielinen traileri

PuhelinvertailuTulevasta Angry Birds -elokuvasta on julkaistu suomenkielinen traileri, jonka lisäksi suomalaiset ääninäyttelijät paljastettiin.
Traileri on sama kuin viime kuussa julkaistu englanninkielinen versio.

Pääosan eli Redin äänenä suomenkielisessa versiossa on Riku Nieminen. Muissa isoissa rooleissa kuullaan Joonas Saartamo, Tommi Korpela, Ville Myllyrinne ja Kari Ketonen. Lisäksi elokuvasta voi tunnistaa mm. Elina Knihtilän, Essi Hellénin ja Joonas Nordmanin, Paula Vesalan, Sannin, Ville Gallen ja Jari Sillanpään äänet.

Rovion ja Sony Picturesin yhteistuotantoelokuvan budjetti on noin 75 miljoonaa euroa. Elokuva saapuu Suomen teattereihin 13. päivä toukokuuta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja