Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian vanha musiikkipalvelu lopettaa toimintansa

Manu Pitkänen

Nokian vanha musiikkipalvelu lopettaa toimintansa
Nokian alulle paneman MixRadio-musiikkipalvelu on elänyt varsin vaiherikasta aikaa viimeiset pari vuotta, mutta sen tarina loppuu tyystin tulevien viikkojen aikana. MixRadion kautta pystyi kuuntelemaan valmiiksi luotuja soittolistoja, jotka palvelu luo kuuntelijan kertomien musiikkimieltymysten pohjalta.

MixRadio syntyi Nokia Musiikin pohjalta ja se siirtyi matkapuhelinliiketoimintojen mukana Microsoftille keväällä 2014. Joulukuussa 2014 Microsoft ilmoitti kuitenkin myyneensä palvelun japanilaiselle pikaviestipalvelua kehittävälle Linelle. MixRadio oli saatavilla vain Windows-laitteille, mutta Linen alaisuudessa siitä julkaistiin iOS- ja Android-sovellukset vuonna 2015.

Vuonna 2015 Line muutti kuitenkin strategiaansa. Sen tavoitteena ei ole enää laajentua maailmanlaajuisesti, vaan se haluaa keskittyä ydinmarkkinoihinsa Aasiassa. Linen portfoliosta löytyykin oma musiikkipalvelu, joten MixRadio ei enää sopinut yhtiön strategiaan. Yhtiö päätti tämän vuoksi lopettaa palvelun kokonaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.