Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony esitteli uuden huippukennon älypuhelimiin – Nopeampi tarkennus ja tarkempi vakautus

Manu Pitkänen

Sony esitteli uuden huippukennon älypuhelimiin – Nopeampi tarkennus ja tarkempi vakautus
Sony on esitellyt uuden mobiililaitteiden kameroihin suunnatun 22,5 megapikselin kennon, jonka päämyyntivaltit ovat uusi tarkennustekniikka ja parannettu digitaalinen kuvanvakautus.

IMX318:ssa on sisäänrakennettu kuvasignaaliprosessori, joka hoitaa itsenäisesti hybridiautomaattitarkennuksesta ja kolmiakselisesta kuvanvakautuksesta. Sonyn mukaan tällä saavutetaan parempia tuloksia kuin vastaavien toimintojen suorittaminen älypuhelimen järjestelmäpiirillä.

Hybridiautomaattitarkennuksessa hyödynnetään sekä kontrastiin että vaihe-eroon pohjautuvaa tarkennusmenetelmää. Sonyn mukaan tällä saavutetaan kirkkaissa valaistusolosuhteissa 0,03 sekunnin tarkennusnopeus (60 FPS:n videossa 0,017 sekunnin tarkennusnopeus). Kolmiakselisessa kuvanvakautuksessa kennon tuottamaa kuvaa vakautetaan gyroskoopin kallistumis-, kääntymis- ja nyökkäämisdatan pohjalta.

IMX318 on esimerkiksi Xperia Z5 -puhelimissa käytetyn IMX230-kennon seuraaja. Toimitukset laitevalmistajille aloitetaan toukokuussa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja