Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercellin kehuttu Clash Royale -peliuutuus julkaistiin myös Androidille

Sami Koivunen

Supercellin kehuttu Clash Royale -peliuutuus julkaistiin myös Androidille
Supercellin Clash Royale saapui tänään suomalaisten Android-käyttäjien saataville.

Peli julkaistiin iOS:n tapaan Androidille aluksi nk. soft-launchina. Sillä tarkoitetaan, että Clash Royale julkaistaan aluksi ainoastaan tietyissä maissa. Peli julkaistiin tänään Kanadassa, Hong Kongissa, Australiassa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Islannissa, Suomessa ja Uudessa-Seelannissa. Globaalisti peli aiotaan julkaista maaliskuussa.

Huippusuosion Applen iOS:lla jo saavuttanut Clash Royale yhdistelee kaksintaistelu- ja korttipelielementtejä. Pelissä kerätään kortteja, mutta yksittäisissä otteluissa tavoitteena on pudottaa vastustajan kuningas ja prinsessat tornistaan.

Applen käyttöjärjestelmällä peli on yltänyt kaikissa julkaisumaissaan parhaimmillaan kymmenen ladatuimman pelin joukkoon. Suomessa peli on ollut parhaimmillaan toiseksi ladatuin kaikista sovelluksista ja Kanadassa peräti koko sovelluskaupan ladatuin.Clash Royalen voi ladata Androidille Google Play -kaupasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja