Samsung esitteli Android Marshmallow -päivityksen uusia ominaisuuksia

1
Manu Pitkänen

Samsung esitteli Android Marshmallow -päivityksen uusia ominaisuuksia
Samsung kertoi hiljattain saaneensa Androd 6.0 Marshmallow-päivityksen valmiiksi. Uuden ohjelmiston sisältämistä ominaisuuksista oltiin kuitenkin hiljaa, mutta nyt salaisuuden verhoa on päätetty raottaa hieman.

Päivitys sisältää luonnollisesti kaikki ne uudistukset, jotka kuuluvat puhtaan Android 6.0 Marshmallow'iin. Samsung ei ole kuitenkaan tyytynyt pelkästään näihin lisäyksiin, vaan Samsungin omiin ohjelmiin on myös tullut parannuksia.

Yksi huomattavimmista parannuksista on Samsungin Internet-selaimen saama tuki sormenjälkilukijalle. Sormenjälkilukijaa voi käyttää esimerkiksi verkkosivuille kirjautumisessa sekä Secret Mode -tilan aktivoimiseen. Secret Mode on monista muista selaimista tuttu "yksityisyystila", jossa selain ei tallenna selaushistoriaan liittyviä tietoja lainkaan. Selainta on optimoitu VR-sisältöjen löytämistä ja katsomista varten.Samsungin ohjelmista löytyy myös Cross App -toiminto, joka mahdollistaa toisen ohjelman avaamisen näytölle ilman, että lähdet pois aiemmin avatusta sovelluksesta. Esimerkiksi jos kirjoitat tekstiviestiä ja haluat liittää siihen kuvan, voit avata galleriasovelluksen ilman että viesti-sovellus katoaisi taustalle. Alla oleva kuva kertonee paremmin mistä on oikein kyse.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

muppis
muppis

1

Tuo Cross App -toiminto mainituyhteydessä on turha, mutta ehkä (live)videota seuratessa tekstarin kirjoittaminen on kiva ominaisuus. Ai, mutta näytönjakohan on ollutkin jo pidemmän aikaa...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.