Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin uusi älykello on varustettu ensi kertaa eSIM:llä

Matti Vähäkainu

Samsungin uusi älykello on varustettu ensi kertaa eSIM:llä
Samsung on esitellyt markkinoiden ensimmäisen eSIM-laitteen, joka tukee GSMA:n Remote SIM Provisioning (RSP) -arkkitehtuuria. Elektronisen SIM-kortin on tarkoitus korvata perinteinen, fyysinen SIM-kortti. Ratkaisun tarjoaa ensi kertaa markkinoille pian saapuva uusi Gear-älykello.

Samsung kutsuu laitetta nimellä Gear S2 classic 3G. Kuten nimi kertoo, kyseessä on jo markkinoilla olevan, ja hyvin arvosteluissa pärjänneen, Gear S2:n uusi versio. Classic-lisänimi kertoo, että kyse on nahkarannekkeella ja perinteisellä kello-osalla varustetusta älykellosta. 3G puolestaan kertoo tietysti 3G-yhteydestä.

3G-yhteyden saavuttamiseksi Samsung käyttää siis ensimmäistä kertaa eSIM-ratkaisua. Elektroninen SIM-kortti mahdollistaa palveluntarjoajan vaihtamisen lennosta ilman, että fyysisesti vaihtaa laitteen sisuskaluja. Evoluutio SIM-korteissa on aiemmin keskittynyt kortin pienentämiseen, mutta nyt on päästy lukijasta eroon kokonaan.Telealan kattojärjestö GSMA on tarkoittanut eSIMin alustavasti lisälaitteisiin, kuten älykelloihin, jotka vaativat internet-yhteyteen emolaitteen, mutta tulevaisuudessa se tulee korvaamaan fyysiset SIM-kortit myös puhelimissa. GSMA julkaisee lisää spesifikaatioita jo kesällä.

Gear S2 classic 3G saapuu myyntiin maaliskuussa. Sen suositushinta on 499 euroa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.