Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HP esitteli Elite x3:n: Windows 10 -älypuhelin huippuominaisuuksilla

4
Sami Koivunen

HP esitteli Elite x3:n: Windows 10 -älypuhelin huippuominaisuuksilla
HP esitteli MWC-messuilla kunnianhimoisen Elite x3 -älypuhelimen.

5,96-tuumaisen Elite x3:n tekniset ominaisuudet ovat ehdotonta huippuluokkaa, sillä laite sisältää mm. 2560 x 1440 pikselin näytön, Qualcommin tuoreimman 2,15 GHz:n Snapdragon 820 -järjestelmäpiirin, neljä gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua tallennustilaa, 16 megapikselin takakameran, 4150 milliampeeritunnin akun ja microSD-korttipaikan. Lisäksi puhelimesta löytyy sormenjälkilukijan, USB 3 Type-C:n, kahden SIM-korttipaikan, iiristunnistuksen ja IP 67 -suojaluokituksen kaltaisia herkkuja. Microsoft vaikuttaakin julkaisun perusteella saaneen HP:sta varteenotettavan yhteistyökumppanin Windows 10 -älypuhelimien tuotantoon.

HP:n uutuus on suunnattu erityisesti yritysasiakkaille, joille yhtiö myy muutenkin paljon tietokoneita. Elite x3:n valttina on Windows 10:n Continuum-ominaisuus, joka mahdollistaa älypuhelimen yhdistämisen ulkoiseen näyttöön ja työpöytäsovellusten käytön.

Puhelimelle julkaistiin jo kaksi oheislaitetta, jotka auttavat sitä muuntautumaan täysiveriseksi tietokoneeksi. HP Mobile Extender on käytännössä kannettavan tietokoneen aihio, joka aktivoituu, kun Elite x3 yhdistetään langattomasti siihen. Mobile Extenderiin kuuluu 12,5-tuumainen Full HD -näyttö, kaiuttimet, näppäimistö ja akku. Desk Dock -telakan avulla voi puolestaan hyödyntää Continuumia ja kytkeä puhelimeen oheislaitteita, kuten näytön ja näppäimistön.


Elite x3:n saapumista markkinoille joudutaan odottelemaan vielä hetki, sillä yhtiö ilmoitti saapumisajankohdaksi vain epämääräisesti "kesän". HP kertoi puhelimen tulevan hinnan olevan kilpailukykyinen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Caliber
Caliber

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti olliboi:

not bääd, vielä ku sais android appsit toimii

Nevö gönä häppen. Paitsi sitten kun Miccis imaisee CyanogenOS:n ja alkaa käyttää sitä Surfeissiluureissaan :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user@org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Caliber:


Nevö gönä häppen. Paitsi sitten kun Miccis imaisee CyanogenOS:n ja alkaa käyttää sitä Surfeissiluureissaan :)


Tuo oli HPn laite, HPllä kaksi tapaa tehdä asia, joko dualboot, tai virtualisointi, esim pilvessä.

MS teknisesti voisi lisätä kymppiin tuen, kuten viimevuonna "Project Astoria" .

Vastaa
perhana
perhana

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Caliber:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti olliboi:

not bääd, vielä ku sais android appsit toimii

Nevö gönä häppen. Paitsi sitten kun Miccis imaisee CyanogenOS:n ja alkaa käyttää sitä Surfeissiluureissaan :)

Tuonkin laitteen koko idea häviäisi bittiavaruuteen jos siinä jokin CyanogenOS olisi, tuon ideahan on nimenomaan juuri Windows 10 ja sen myötä yhteensopivuus ja laajennettavuus varsinkin työkäytössä.
Tuskin kukaan tuollaisen laitteen ostaja kuitenkaan pitää tärkeänä kriteerinä sitä kuinka paljon erilaisia pierusovelluksia tai pelejä siihen löytyy, itselleni tuollainen ainakin kelpaisi ilman niitä android-appsejäkin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja