Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia ei löytänyt brändilisensoijaa – Haku jatkuu edelleen

1
Manu Pitkänen

Nokia ei löytänyt brändilisensoijaa – Haku jatkuu edelleen
Nokian tavoitteena oli löytää sen brändin lisensoinnista kiinnostunut yhteistyökumppani viime vuoden loppuun mennessä, mutta sellaista ei Nokian toimitusjohtaja Rajeev Surin mukaan löytynyt. Haku jatkuu kuitenkin edelleen.

Surin mukaan Nokialla on edelleen kova palo palata kuluttajamarkkinoille, mutta se ei tule tapahtumaan vanhan liiketoimintamallin mukaisesti. Nokia haluaa suunnitella laitteensa ja myydä oman brändinsä yhteistyökumppanille, joka vastaa tuotteen jakelusta ja tuotannosta. Suunnittelutyön avulla Nokia varmistaa sen, ettei sen brändiä käytetä missä tahansa laitteissa.

Nokian brändilisensoinnilla ei ole Surin mielestä mikään kiire, joten Nokiakaan ei aio turhaan hötkyillä sen suhteen. Brändiä voidaan käyttää matkapuhelimissa, mutta myös muussa elektroniikassa.

Microsoftin ja Nokian kauppasopimuksen mukaan Nokia ei voi käyttää brändiään omissa matkapuhelimissaan ennen vuoden 2015 loppua. Muille merkeille brändiä ei saa lisensoida 30 kuukauteen liiketoimintakaupan toteutumisen jälkeen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja