Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tällaiseen kuvanlaatuun Galaxy S7:n kamera pystyy

5
Manu Pitkänen

Tällaiseen kuvanlaatuun Galaxy S7:n kamera pystyy
Älypuhelimien kameroista on nopeasti tullut yksi tärkeimmistä yksittäisistä teknisistä piirteistä, joten Samsung on luonnollisesti keskittynyt Galaxy S7:n kehityksessä juuri kameran parantamiseen. Alla on muutamia Samsungin julkaisemia näytekuvia, jotka on otettu Galaxy S7:llä. Kuvat eivät ole täysikokoisia ja vesileimojen perusteella ne ovat piipahtaneet pienessä Photoshop-käsittelyssä.

Galaxy S7:ssä kennon pikselimäärä on pudonnut 12 megapikseliin, mikä on mahdollistanut samalla suurempien 1,4 mikronin pikseleiden käytön. Suuremman koon ansiosta pikselit keräävät valoa paremmin, mikä näkyy kuvanlaadussa esimerkiksi kohinan vähenemisenä. Kuvien valotusta parantaa myös suuri aukko, joka Galaxy S7:ssä on kooltaan jopa f/1,7. Esimerkiksi iPhone 6s:ssä aukkoluku on f/2,2 (suurempi luku tarkoittaa pienempää aukkoa).

Kameran automaattitarkennusta on parannettu Canoninkin kameroista tutulla Dual Pixel -tekniikalla. Käytännössä tekniikka tarkoittaa sitä, että jokainen kuvapikseli toimii myös vaihe-eroa tarkkaileva tarkennuspikselinä. Tämän järjestelyn ansiosta kameran pitäisi tarkentaa kohteeseensa aiempaa nopeammin, myös hämärässä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

arvokem
arvokem

1

Millä tahansa nykyajan puhelimella saa jalustalta ja tarkasti valikoiduissa olosuhteissa vastaavia otoksia. Käytännön kuvaustilanteet ratkaisee, arvosteluja odottaessa.

Vastaa
rj72
rj72

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti arvokem:

Millä tahansa nykyajan puhelimella saa jalustalta ja tarkasti valikoiduissa olosuhteissa vastaavia otoksia. Käytännön kuvaustilanteet ratkaisee, arvosteluja odottaessa.

Kyllä uskon että pystyy, mutta se mitä nimenomaan kennon aukosta jutussa sanotaan, on totta. Jo käytössä olleessa SG S6 oli paljon parempi kamera kuin 20Mp Honorin 7:ssa, jolla taas kaikki kuvat on suttusia ja vääri valottuneita. Hämäräkuvat on käyttökelvottomia. Canonin 10 vuotta vanhalla 8Mp kameralla saa vielä tänäkin päivänä parempia kuvia kun millään kännykällä. Tosin tää S7 saattaa muuttaa tilanteen.

Vastaa
Kiedis
Kiedis

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti rj72:


Kyllä uskon että pystyy, mutta se mitä nimenomaan kennon aukosta jutussa sanotaan, on totta. Jo käytössä olleessa SG S6 oli paljon parempi kamera kuin 20Mp Honorin 7:ssa, jolla taas kaikki kuvat on suttusia ja vääri valottuneita. Hämäräkuvat on käyttökelvottomia. Canonin 10 vuotta vanhalla 8Mp kameralla saa vielä tänäkin päivänä parempia kuvia kun millään kännykällä. Tosin tää S7 saattaa muuttaa tilanteen.

Älähän nyt liioittele. Honor 7:lla saa hyviä kuvia ilman mitään ylivalottumisia siinä missä S6:llakin. Jos kuvat ovat epätarkkoja, on syy tasan tarkkaan kuvaajan surkeissa ja väärissä käyttötavoissa, ei laitteessa tai sen kamerassa.

Vastaa
rj72
rj72

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Kiedis:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti rj72:


Kyllä uskon että pystyy, mutta se mitä nimenomaan kennon aukosta jutussa sanotaan, on totta. Jo käytössä olleessa SG S6 oli paljon parempi kamera kuin 20Mp Honorin 7:ssa, jolla taas kaikki kuvat on suttusia ja vääri valottuneita. Hämäräkuvat on käyttökelvottomia. Canonin 10 vuotta vanhalla 8Mp kameralla saa vielä tänäkin päivänä parempia kuvia kun millään kännykällä. Tosin tää S7 saattaa muuttaa tilanteen.

Älähän nyt liioittele. Honor 7:lla saa hyviä kuvia ilman mitään ylivalottumisia siinä missä S6:llakin. Jos kuvat ovat epätarkkoja, on syy tasan tarkkaan kuvaajan surkeissa ja väärissä käyttötavoissa, ei laitteessa tai sen kamerassa.

Toki mutta on tossa S6 ja S7 on myös kunnollinen kuvanvakain. Sekin vaikuttaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja