Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Roviolta tulossa uusi peli? Mystinen toimintaroolipeli ilmestynyt sovelluskauppoihin

4
Sami Koivunen

Roviolta tulossa uusi peli? Mystinen toimintaroolipeli ilmestynyt sovelluskauppoihin
Todennäköisesti kotimaisen Rovion kädenjälkeä oleva Deminions Unleashed -peli on julkaistu rajoitetusti iOS:lle ja Androidille.

Deminions Unleashed julkaisijaksi kerrotaan sovelluskaupoissa espoolainen Dark Matter Oy, mutta käytännössä Dark Matterin ilmoitettu kotiosoite muistuttaa Rovion vastaavaa ja yhtiön toimitusjohtaja Olli Setälä kuuluu Rovio Entertainment Oy:n vastuuhenkilöihin.

PocketGamerin mukaan Rovion peliyksikön johtaja Wilhelm Taht on myös paljastanut aiemmin tässä kuussa White Nights Helsinki 2016 -pelitapahtumassa yhtiön kehittävän midcore-peliyleisölle tarkoitettua mysteeripeliä. Taht esitteli puheessaan logoa, joka täsmää Deminions Unleashedin logoon.

Suomessa, Australiassa, Brasiliassa, Kanadassa, Hong Kongissa, Israelissa, Filippiineillä ja Singaporessa viime joulukuusta lähtien soft-launch-tilassa ollut Deminions Unleashed muistuttaa japanilaisen Mixin julkaisemaa Monster Strike -hittipeliä ja vaikutteita voi löytää myös Supercellin jo kuopatusta Smash Landistä. Kyseessä on toimintaroolipeli, mutta pelissä on myös elementtejä esimerkiksi flippereistä ja keräilykorttipeleistä.Deminions Unleashedin voi ladata ilmaiseksi iOS:lle App Storesta ja Androidille Google Play -kaupasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

1

Ei taaskaa lumia puhelimelle. Nyt ymmärrän miksei kukaan osta windows käyttöjrjestelmällä toimivaa puhelinta vaikka pilkka hintaan saisi. Ei niihin tunnu ohjelmia saada edes kirveelläkään ehkä sit 1 vuoden päästä jos silloinkaan. Google play-kaupasta &app storesta löytyy useimmiten heti kuin peli tai ohjelma ilmestyy.

Vastaa
Calileon
Calileon

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jarppi0123:

Ei taaskaa lumia puhelimelle. Nyt ymmärrän miksei kukaan osta windows käyttöjrjestelmällä toimivaa puhelinta vaikka pilkka hintaan saisi. Ei niihin tunnu ohjelmia saada edes kirveelläkään ehkä sit 1 vuoden päästä jos silloinkaan. Google play-kaupasta &app storesta löytyy useimmiten heti kuin peli tai ohjelma ilmestyy.

Väärin... Pelit ja ohjelmat tulee ensin iOS:lle koska sieltä ohjelmista saa suoraan rahaa, sitten ohjelmat tulee Androidille jossa raha tulee mainostuloista koska pienempi osa Androidin käyttäjistä käyttää rahaa peleihin ja sovelluksiin. Viimeisenä Windowsille, jos tulee. Jonkin tutkimuksen mukaan Windows Phone -käyttäjät käyttävät rahaa ohjelmiin ja peleihin keskimääräisesti paljon enemmän kuin Android -käyttäjät. Mutta koska käyttäjiä on vähemmän, ei se paljon kehittäjiä houkuttele. Ehkä nyt universaalien sovelllusten myötä. Ne kun ovat ruvenneet lisääntymään kuin sienet sateella nyt kun MS julkisti vihdoin työkalut julkiseen jakoon.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jepajuudas (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Calileon:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jarppi0123:

Ei taaskaa lumia puhelimelle. Nyt ymmärrän miksei kukaan osta windows käyttöjrjestelmällä toimivaa puhelinta vaikka pilkka hintaan saisi. Ei niihin tunnu ohjelmia saada edes kirveelläkään ehkä sit 1 vuoden päästä jos silloinkaan. Google play-kaupasta &app storesta löytyy useimmiten heti kuin peli tai ohjelma ilmestyy.

Ehkä nyt universaalien sovelllusten myötä. Ne kun ovat ruvenneet lisääntymään kuin sienet sateella nyt kun MS julkisti vihdoin työkalut julkiseen jakoon.

W10 tablettien kasvava suosio tulee entisestään kiihdyttämään tilannetta. Siihen asti voi pelailla Pro Pilkkiä...

Vastaa
dRD
dRD

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Calileon:

Pelit ja ohjelmat tulee ensin iOS:lle koska sieltä ohjelmista saa suoraan rahaa, sitten ohjelmat tulee Androidille jossa raha tulee mainostuloista koska pienempi osa Androidin käyttäjistä käyttää rahaa peleihin ja sovelluksiin. Viimeisenä Windowsille, jos tulee. Jonkin tutkimuksen mukaan Windows Phone -käyttäjät käyttävät rahaa ohjelmiin ja peleihin keskimääräisesti paljon enemmän kuin Android -käyttäjät. Mutta koska käyttäjiä on vähemmän, ei se paljon kehittäjiä houkuttele. Ehkä nyt universaalien sovelllusten myötä. Ne kun ovat ruvenneet lisääntymään kuin sienet sateella nyt kun MS julkisti vihdoin työkalut julkiseen jakoon.

Näin se menee. Olen ollut parissa pelinkehittäjien tilaisuuksissa, joissa tuota on käsitelty. Aika moni peli on päätynyt erilaisiin rahantekomalleihin Androidilla kuin iOS:llä. iOS:llä voidaan myydä premium-pelejä, kun taas Androidilla sama peli pitää rahoittaa mainoksilla. Kotimainen Badlands tais olla tästä yksi esimerkki, jos oikein muistan.
Tuossa vuoden takaa App Annien tilastoja. Windows-phonen ongelma on tosiaan se, että vaikka sinänsä käyttäjät käyttävätkin sovelluksiin rahaa, on laitekannan koko marginaalisen pieni. Joka, kuten sanoitkin, saattaa muuttua nopeastikin, jos universaalit sovellukset lyövät itsensä oikeasti läpi, etenkin täytenä XBONE/desktop/tablet/mobile -yhdistelmänä, jolloin WinPhone saattaa "vahingossa"/sivutuotteena alkaa muodostumaan taas kiinnostavaksi alustaksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.