Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ex-roviolaisten kehittämä Retro Shot -mobiilipeli yhdistelee minigolfia ja flipperiä

1
Sami Koivunen

Ex-roviolaisten kehittämä Retro Shot -mobiilipeli yhdistelee minigolfia ja flipperiä
Helsinkiläisen Superplus Gamesin kehittämä Retro Shot on julkaistu tänään globaalisti iOS:lle ja Androidille.

Superplus Gamesin muodostavaa kolmikkoa Kalle Mäkistä, Joonas Mäkilää ja Petteri Linnakangasta yhdistää pelikehityskokemus Roviosta. Kasvuyritys kertoi viime vuonna Finnfacts-sivustolle pyrkivänsä kehittämään pienemmän mittaluokan pelejä, jotka olisivat esteettisesti kauniita ja rohkeasti tyyliteltyjä.

Itse pelissä on vaikutteita 80-luvun tyylistä, kulttuurista ja musiikista. Arcade-tyylisessä pelissä on neonvaloja, räjähdyksiä ja lasersäteitä. Pelisäveltäjä Tommi Salomaa on lisäksi tehnyt pelille soundtrackin, joka on kuunneltavissa Spotifysta.

Retro Shotin on julkaissut amerikkalainen SPYR. Pelin voi ladata ilmaiseksi iOS:lle App Storesta ja Androidille Google Playstä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

trooper78
trooper78

1

Kiinnostavalta vaikutti videossa. Harmi vaan, ettei peli suostunut käynnistymään omalla tabletilla firman logoa pitemmälle =/

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.