Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Helsinkiläinen PlayRaven julkaisi galaktisen reaaliaikastrategian – menestyy hyvin App Storessa

Sami Koivunen

Helsinkiläinen PlayRaven julkaisi galaktisen reaaliaikastrategian – menestyy hyvin App Storessa
Helsinkiläisen PlayRavenin Robocide-peli on julkaistu globaalisti iOS:lla.

Peli soft-launchattiin jo viime kesänä. Virallisesti keskiviikkona julkaistu mobiilipeli on yltänyt App Storessa parhaiden uusien kategoriaan reilusti yli 100 maassa ja Yhdysvalloissa jopa 23. ladatuimmaksi iPad-sovellukseksi.

Robocide on tyyliltään vuoteen 2415 sijoittuva mikro-RTS, jossa yritysten kilpavarustelu ja käytettävissä oleva teknologia on kehittynyt jo niin pitkälle, että malmivarantoja on alettu louhia valovuosien päässä olevista kohteista. Eräässä louhoksessa robotit pääsevät kuitenkin valloilleen ja alkavat taistella ihmisiä vastaan. Pelissä on ajatuksena taistella robotteja vastaan omalla robottiarmeijalla ja kaapata menetetyt alueet takaisin.

Androidilla Robocide on julkaistu kevyesti muutamassa maassa. Suomi on näistä yksi, eli pelin voi halutessaan ladata Androidille Google Play -kaupasta. PlayRaven paljasti tiedotteessaan, että se aikoo julkaista tänä vuonna kaksi muutakin uutta peliä. Applen iPadille ja iPhonelle pelin voi ladata App Storesta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.