Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppiin tuodaan pitkään odotettu ominaisuus

1
Sami Koivunen

WhatsAppiin tuodaan pitkään odotettu ominaisuus
Suositun WhatsAppin Android-versiota on päivitetty. Päivitys on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan beta-ohjelmaan liittyneille, mutta tulee myöhemmin kaikkien saataville.

Päivityksen merkittävimpänä uudistuksena WhatsApp-keskusteluihin tulee mahdollisuus liittää dokumentteja. Päivitys koskee ainoastaan Android-versiota ja PDF-tiedostoja, mutta SoyaCincau-sivuston mukaan tiedostojen vastaanotto onnistuu myös iOS-laitteilla.

Päivityksen muita uudistuksia ovat keskusteluissa esiintyvien linkkien kopioinnin helpottaminen ja erillinen valikko keskusteluissa esiintyneiden linkkien koostamiseksi. Lisäksi viestimeen on lisätty mahdollisuus poistaa automaattisesti joko yli 30 päivää vanhat keskustelut tai yli kuusi kuukautta vanhat keskustelut.

Uusimman päivityksen versionumero on 2.12.489 ja sen voi halutessaan ladata suoraan WhatsAppin kotisivuilta. Päivitys tullee lähiaikoina saataville Google Play -kaupassa myös beta-ohjelman ulkopuolisille WhatsApp-käyttäjille.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Abexi
Abexi

1

Itse en kuulu beta-ohjelmaan ja ainakin minulla on jo dokumenttien lähettäminen mahdollista. Sitä on pariin kertaan tullut painettua vanhasta tottumuksesta, koska dokumentit-nappula sijoitettiin galleria-napin paikalle ja galleria toiseen reunaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja