Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Supercellin uutuuspeli ampaisi latauslistojen kärkeen

Manu Pitkänen

Supercellin uutuuspeli ampaisi latauslistojen kärkeen
Supercell ei julkaise kovin usein pelejä, mutta silloin kun se julkaisee, on lopputuloksena ollut yleensä uusi hittipeli. Näin näyttäisi käyvän Clash Royale -pelinkin kohdalla.

Clash Royale julkaistiin maailmanlaajuisesti maaliskuun alussa ja analyysipalveluiden mukaan se ampaisi saman tien latauslistojen kärkeen. Clash Royale on App Storen ladatuin sovellus Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Saksassa. Ohjelma sijoittui näissä maissa tuottoisimpien sovellusten listalla top 5:een. Kanadassa Clash Royale käväisi ladatuimpien ohjelmien kärjessä, mutta on edelleen tuottoisin sovellus. Britanniassa peli on toisiksi ladatuin ja Australiassa toiseksi tuottoisin.

Peli poikkeaa varsin paljon Supercellin aikaisemmista tuotoksista, sillä siinä ei enää rakennella kylää, tukikohtaa tai maatilaa, vaan mahdollisimman vahvaa korttipakkaa. Korteilla pelataan reaaliaikaisia kaksintaistelupelejä, joissa ajatuksena on tuhota vastustajan tornit. Peli on saatavilla iOS:lle ja Androidille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja