Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Joko se vihdoin alkaa? Lumioiden Windows 10 -päivitys tulossa ensi viikolla

2
Manu Pitkänen

Joko se vihdoin alkaa? Lumioiden Windows 10 -päivitys tulossa ensi viikolla
Windows 10 Mobile -päivitys vanhoille Lumia-puhelimille on ollut pitkässä kuusessa, mutta viikon päästä voi alkaa tapahtua. Vodafone Italian keskustelufoorumilla julkaistun tietoiskun mukaan päivitys tulisi useiden Lumia-puhelimien saataville 7.–13. maaliskuuta.

Operaattoreiden foorumeilla julkaistuihin kirjoituksiin kannattaa aina suhtautua varauksella, vaikka ne olisivatkin moderaattoreiden kirjoittamia. Varmana tietolähteenä Vodafonen foorumia ei voi siis pitää, mutta päivityksen julkaisuunkaan ei saisi Microsoftilta kulua enää kovin paljoa aikaa. Windows 10 Mobilella varustettuja puhelimia on ollut saatavilla jo usean kuukauden ajan ja kilpailijat esittelevät kesään mennessä taas uudet käyttöjärjestelmäversiot omista alustoistaan.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Boss93
Boss93

1

Kohta päästäänkin sit jännittämään, koska tulee päivityksen toinen aalto, jossa mm. oma L1020 saa päivityksensä...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jarppi0123 (vahvistamaton)

2

Mulla on jo windows10 kehittäjä versio ollut jo kauan mun lumia 930 ja tyttöystävän lumia 830 puhelimissa ja hyvin on toiminut. Ei ole ollut mitään vikaa. En ymmärrä miksi ei ole tullut viälä jakeluun virallista versiota.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.