>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony pyytää apua tuotekehitykseen esittelemällä keskeneräisiä konseptilaitteita

Manu Pitkänen

Sony pyytää apua tuotekehitykseen esittelemällä keskeneräisiä konseptilaitteita
Teknologiayhtiöt pyrkivät joko pitämään tuotekehityksensä mahdollisimman salaisena tai sitten uusista prototyypeistä halutaan kertoa koko maailmalle. Sony on päättänyt valita jälkimmäisen tavan toimia.

Sony kertoo käynnistäneensä Future Lab Program -hankkeen, jonka kautta yhtiö haluaa kertoa normaalia läpinäkyvämmin mitä sen insinöörit tuotekehitysyksiköissä oikein rakentelevat. Avoimen tiedottamisen kautta Sony toivoo keräävänsä paljon hyödyllistä palautetta, minkä pohjalta tuotteita voitaisiin viilata paremmaksi tai kehittää kokonaan uuteen suuntaan.

Sony aikoo esitellä julkisesti ensimmäistä konseptilaitetta ensi viikolla alkavilla SXSW-messuilla. Yhtiö ei kuitenkaan malttanut odottaa täysin ensi viikkoon asti, sillä YouTubeen ladattiin saman tien N-koodinimellä tunnetun laitteen kiusoitteluvideo. Videon pohjalta ei saa kunnollista kuvaa millaisesta laitteesta on kyse, mutta kaikesta päätellen se on suunniteltu päälle puettavaksi laitteeksi, jonka operointi ei tarvitsisi lainkaan käsiä.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.