Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi kuva HTC 10:stä vuoti nettiin

Manu Pitkänen

Uusi kuva HTC 10:stä vuoti nettiin
HTC 10:n ulkonäkö paljastui varsin kattavasti jo viime viikolla, kun @OnLeaks ja @evleaks vuotivat molemmat kuvia laitteesta. @evleaks-nimimerkin takaa löytyvä Evan Blass on kuitenkin jatkanut vuotamista vielä yhdellä uudella lehdistökuvalla.

Blassin edellisessä lehdistökuvakokoelmassa nähtiin hopeanvärinen HTC 10, jonka etupuoli oli väriltään musta. Uudessa kuvassa nähdään myös hopea malli, mutta sen etupuoli on väritykseltään valkoinen. Mitään muuta uutta kuva ei oikeastaan paljasta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja