Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein ensi kuun huippupuhelimesta vuosi lisää kuvia

PuhelinvertailuHuawein huippupuhelimen julkaisu lähestyy ja vuodot jatkuvat. Jälleen tarjolla on kuvia, joista paljastuu sekä metallinen rakenne että muutamia olennaisia ominaisuuksia.

Kiinalaislähteen vuotokuvista paljastuu laitteen kaksoiskamera, sormenjälkilukija, Type-C USB-liitin ja tällä kertaa myös virtanäppäin ja äänenvoimakkuuden säätimet ja niiden sijainti.

Edellisistä vuodoista poiketen tosin sormenjälkilukija on muuttunut pyöreäksi. Voi olla, että kyseessä on tällä kertaa lopullinen versio tai erilaiset sormenjälkilukijat ovat mallin eri laiteversioista.

Jäämme odottamaan virallista esittelyä, joka tapahtuu 6. päivä huhtikuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja